ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ

Εάν συνεχίσετε την περιήγηση και τη χρήση του παρόντος ιστότοπου, συμφωνείτε ότι συμμορφώνεστε και δεσμεύεστε από τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις χρήσης, τα οποία σε συνδυασμό με την πολιτική απορρήτου διέπουν τη σχέση της "RB-" μαζί σας αναφορικά με αυτόν τον ιστότοπο. Ο όρος "RB-" ή «εμάς» ή «εμείς» αναφέρεται στον ιδιοκτήτη του ιστότοπου, η επίσημη έδρα του οποίου είναι Νότη Μπότσαρη 8, Ιωάννινα. Ο αριθμός Γ.Ε.ΜΗ της επιχείρησής μας είναι 151521429000. Ο όρος «εσείς» ή «εσάς» αναφέρεται στον χρήστη ή στον επισκέπτη του ιστότοπου μας.

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

• Το περιεχόμενο των σελίδων αυτού του ιστότοπου προορίζεται μόνο για τη γενική ενημέρωσή σας και χρήση από εσάς. Δύναται να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση.

• Ούτε εμείς ούτε κάποιος τρίτος παρέχουμε οποιαδήποτε υπόσχεση καλής εκτέλεσης ή εγγύηση σχετικά με την ακρίβεια, το επίκαιρο, την απόδοση, την πληρότητα ή την καταλληλότητα των πληροφοριών και του υλικού που υπάρχουν ή προσφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό. Αναγνωρίζετε ότι αυτές οι πληροφορίες και το υλικό ενδέχεται να περιέχουν ανακρίβειες ή λάθη και αποποιούμαστε ρητώς πάσα ευθύνη για τις εν λόγω ανακρίβειες ή λάθη στον μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία.

• Αναλαμβάνετε εξ ολοκλήρου τον κίνδυνο χρήσης των πληροφοριών ή του υλικού που περιέχει ο ιστότοπος, για την οποία δεν θα φέρουμε καμία ευθύνη. Είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι τα προϊόντα, οι υπηρεσίες ή οι πληροφορίες που διατίθενται μέσω του ιστότοπου ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες ανάγκες σας.

• Αυτός ο ιστότοπος περιέχει υλικό το οποίο συνιστά ιδιοκτησία μας ή για το οποίο έχουμε άδεια χρήσης. Σε αυτό το υλικό περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ο σχεδιασμός, η διαρρύθμιση, η μορφή, η όψη και τα γραφικά. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή, εκτός του πλαισίου της σημείωσης για τα πνευματικά δικαιώματα, η οποία αποτελεί μέρος των παρόντων όρων και προϋποθέσεων.

• Όλα τα εμπορικά σήματα που αναδημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο και τα οποία δεν συνιστούν ιδιοκτησία του διαχειριστή ή για το οποία ο διαχειριστής δεν διαθέτει άδεια επισημαίνονται στον ιστότοπο.

• Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ενδέχεται να επιφέρει αξιώσεις για ζημίες ή/και να συνιστά ποινικό αδίκημα.

• Αυτός ο ιστότοπος μπορεί κατά καιρούς να περιλαμβάνει συνδέσμους σε άλλους ιστότοπους. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται για δική σας ευκολία, προκειμένου να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες. Το γεγονός αυτό δεν συνεπάγεται ότι υποστηρίζουμε τους συνδεόμενους ιστότοπους. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των συνδεόμενων ιστότοπων.

• Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο σε αυτόν τον ιστότοπο από άλλον ιστότοπο ή έγγραφο, χωρίς να λάβετε προηγουμένως τη γραπτή συγκατάθεση της "RB-".

• Το ηλεκτρονικό κατάστημα rbdash.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του διαδικτυακού του τόπου, δεν εγγυάται όμως ότι οι λειτουργίες του διαδικτυακού τόπου ή των servers θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα, απαλλαγμένες από ιούς ή άλλα παρόμοια στοιχεία.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Η εγγραφή σας ως μέλος στο rbdash.gr δεν είναι απαραίτητη προκειμένου να διενεργήσετε μια αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Με την εγγραφή θα έχουμε καταχωρημένα τα στοιχεία σας οπότε δε θα χρειάζεται κάθε φορά που κάνετε παραγγελία να τα συμπληρώνετε. Με την εισαγωγή των ζητηθέντων προσωπικών σας στοιχείων (όνομα και επώνυμο, διεύθυνση, ταχυδρομικό κώδικα της τρέχουσας κύριας κατοικίας, τηλέφωνο, ισχύουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου και την αποδοχή των παρόντων Όρων Χρήσης και Συναλλαγών, γίνεστε Μέλος στο rbdash.gr και σας ανοίγουμε δικό σας Λογαριασμό Μέλους. Η εγγραφή και η συμμετοχή ως μέλος είναι δωρεάν, είναι προσωπική, αμεταβίβαστη και ανεκχώρητη. Φέρετε εσείς την ευθύνη για τα στοιχεία που μας χορηγείτε και το rbdash.gr βασίζεται αποκλειστικώς και μόνον στις δηλώσεις σας αναφορικά με τα προσωπικά σας στοιχεία. Τα προσωπικά σας στοιχεία που μας χορηγείτε κατά την εγγραφή σας ως Μέλος, η επιχείρησή μας τα επεξεργάζεται αποκλειστικά για:

 • • την δημιουργία λογαριασμού σας στο rbdash.gr μέσω του οποίου μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας, το ιστορικό των συναλλαγών σας κτλ.
 • • την επικοινωνία μας μαζί σας αναφορικά με τις μεταξύ μας συναλλαγές
 • • για την αποστολή σε εσάς, στα στοιχεία που μας χορηγήσατε ενημερωτικού, διαφημιστικού και προωθητικού υλικού αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησής μας, συμπεριλαμβανομένων και των συνεργασιών της με τρίτους.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 • Με αντικαταβολή (έξοδα αντικαταβολής 1,5€)
 • Με κάρτα
 • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
  Εθνική Τράπεζα:
  IBAN GR4201103590000035900683570
  Eurobank:
  IBAN GR3502603700000990200254547
 • Παραλαβή από το κατάστημα

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται αμέσως μετά την επιβεβαίωση της παραγγελία σας, εντός 1-2 εργάσιμων ημερών (αν έχετε επιλέξει αντικαταβολή ή πληρωμή με κάρτα) ή εντός 1-2 εργάσιμων ημερών μετά την λήψη της πληρωμής σας (αν έχετε επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό).

 • Για παραγγελίες 50€ και πάνω τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν
 • Για παραγγελίες έως 50€ τα έξοδα αποστολής είναι 3,5€ μέχρι 2 κιλά, +1€ για κάθε επιπλέον κιλό.

 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι από την αγορά σας, θα σας βοηθήσουμε να αλλάξετε το προϊόν με ένα άλλο εφόσον έχει προηγηθεί η επιστροφή του στο διάστημα 14 ημερών. Εσώρουχα και Καλσόν δεν επιδέχονται αλλαγής. Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται καινούρια, αχρησιμοποίητα, με τα προστατευτικά αυτοκόλλητα, άθικτα με όλα τα καρτελάκια επισυναπτόμενα πάνω τους καθώς και με την απόδειξη αγοράς (απαραίτητα). Όσα προϊόντα έχουν επιστραφεί κατεστραμμένα ή λερωμένα δεν θα γίνονται αποδεκτά και θα αποστέλλονται πίσω στον πελάτη, με χρέωση του την δαπάνη επιστροφής. Κατά την αποστολή κάθε παραγγελίας, η εταιρία μας ελέγχει τα προϊόντα για τυχόν ελαττωματικά κομμάτια ή τμήματα αυτών. Σε περίπτωση όμως που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε, εντελώς δωρεάν.

Διατηρείτε το δικαίωμα αλλαγής του/των προϊόντος/ων με άλλο μέγεθος, χρώμα ή άλλο προϊόν, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος από εσάς, εφόσον πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Το κόστος της αλλαγής είναι 6€. Προϋποθέσεις επιστροφής : το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί, η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, θα πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν Σε περίοδο εκπτώσεων, προσφορών ή ειδικών τιμών οι αλλαγές γίνονται στις τρέχουσες τιμές. Κατά την αποστολή κάθε παραγγελίας, η εταιρία μας ελέγχει τα προϊόντα για τυχόν ελαττωματικά κομμάτια ή τμήματα αυτών. Σε περίπτωση όμως που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε, εντελώς δωρεάν.

Στην περίπτωση που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το δικαίωμα αλλαγής, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail, εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί. Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με την εταιρεία ταχυμεταφορών courier "ACS". Δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή, θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς, προκειμένου να καταγραφεί η κίνηση στα αρχεία μας, σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, θα πρέπει να μας ενημερώσετε με φωτογραφία αυτού για να εγκριθεί η αλλαγή και να προχωρήσει η διαδικασία εντελώς δωρεάν, για την δική σας εξυπηρέτηση.